ZO’RAVON XULQ-ATVORIGA EGA BOLALAR BILAN KORREKSION ISHLAR. - Razzakova Nargiza Farxodovna; Allaberganova Dilfuza Zarifboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya:bolalarda zo’ravonlik , tajavvuzkorlik qilish kabi xulq-atvor belgilarini rivojlantiruvchi va ularning oldini olish usullari .