TA’LIM MUASSASALARIDA ZAMONAVIY PSIXOLOGIYANING AHAMIYATI - Matyakubova Maʼrifat Saparbayevna; Allaberganova Shaxnaza Xidirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatasiya: Hozirgi kunda psixologiyaning dolzarbligi , uning oldidagi muhum muommmolar va ularning yechimlari.