AGRESSIYA BELGILARINI RIVOJLANTIRUVCHI OMILLAR - Yakubova Sevara Shovkatovna; Abdullayeva Husniya Muxtor qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Bolalarda agressiya , agressivlik qilish kabi xulq-atvor belgilarini rivojlantiruvchi va ularning oldini olish usullari .