XARAKTER TAVSIFI HAMDA UNING TURLARI - Xodjayeva Ozoda Rustam qizi; Ibodullayeva Intizor Ibodullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada xarakternning xususiyatlari, tavsifi hamda ularning turlari haqidagi ma’lumotlar keltirib o’tilgan.