MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA INNOVATSION PEDAGOGIK FAOLIYATNI TASHKIL ETISH VA BOSHQARISH - Qulmatova Musharraf Nematullo qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tizimida innovatsion pedagogik faoliyatni tashkil etish va boshqarish masalalari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim sifatini boshqarish, ta’lim jarayonini samarali tashkil etish, zamonaviy pedagogik texnologiyalarni joriy etish hamda ta’lim samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil qilingan. Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida direktor o‘rinbosarining innovatsion ta’lim jarayonini muvofiqlashtirishdagi o‘rni va ahamiyati ochib berilgan.