O‘ZBEKISTON MISOLIDA BARQAROR IQTISODIY RIVOJLANISHDA ZAMONAVIY MARKETING VA MENEJMENT IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH - Qulliyev Oxunjon Anvar o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida barqaror iqtisodiy rivojlanish jarayonida zamonaviy marketing va menejment tamoyillarining ahamiyati, ularning o‘zaro bog‘liqligi hamda amaliy qo‘llanilish imkoniyatlari tahlil etiladi. Shuningdek, innovatsion yondashuvlar, raqamli texnologiyalar va ijtimoiy mas’uliyat tamoyillari asosida iqtisodiy barqarorlikni ta’minlashning samarali usullari yoritiladi.