YOSHLAR ONGIDA MILLIY G‘URUR VA VATANPARVARLIKNI RIVOJLANTIRISH OMILLARI - Karimov Azizbek Qudratillayevich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yoshlar ongida milliy g‘urur va vatanparvarlik tuyg‘ularini shakllantirish va rivojlantirishning pedagogik, ijtimoiy hamda ma’naviy omillari tahlil qilinadi. Shuningdek, ta’lim tizimi, oila, tarixiy meros va milliy qadriyatlarning yoshlar tarbiyasidagi o‘rni ilmiy asosda yoritilgan. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, yoshlar ongida vatanparvarlikni shakllantirish jarayonida ta’lim muassasalari, oilaviy tarbiya va ijtimoiy muhitning o‘zaro hamkorligi muhim ahamiyat kasb etadi.