TILLARNI O’RGANISHDA IJTIMOIY TARMOQLARNING AHAMIYATI - Berdiqulova Mahbuba; Abdurashidova Farangiz Baxtiyor qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy axborot texnologiyalari, xususan, ijtimoiy tarmoqlarning chet tillarini o‘rganishdagi o‘rni va samaradorligi tahlil qilinadi. Ijtimoiy tarmoqlarning til o‘rganuvchilar uchun yaratayotgan imkoniyatlari, muloqot muhiti va motivatsiyaga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, Facebook, Instagram, Telegram va YouTube kabi platformalardan ta’lim maqsadlarida foydalanishning afzalliklari hamda metodik tavsiyalar asoslab berilgan.