O`ZBEKISTONDA OILAVIY AJRIMLAR VA ULARNING FARZANDLAR TAQDIRIGA SALBIY TA’SIRI. - Nosirova Gulnoz Normuxammadiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O`zbekistonda ajrim holatlari va ularning kelib chiqish sabablari, hamda ajrimlarning oldini olish yo`llari haqida so`z yuritiladi.