PEDAGOGIK JAMOADA IJTIMOIY SOG‘LOM MUHITNI O‘RNATISH VA BARQARORLASHTIRISH - Xamzayeva Kamola Rustamovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada pedagogik jamoada ijtimoiy sog‘lom muhitni shakllantirish va uni barqarorlashtirish masalalari yoritiladi. Jamoa a’zolari o‘rtasidagi munosabatlar, psixologik iqlim, o‘zaro hurmat va hamkorlikning ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, sog‘lom muhitni yaratishda rahbar va psixologning o‘rni hamda samarali usullar ko‘rib chiqiladi.