OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA JINOYATCHILIKNI OLDINI OLISHNING MUHIM IJTIMOIY-PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Mansurova Guluzro Bahodirjon qizi; Nazirova Zulxumorxon Zuhriddin qizi; Raximova Feruzaxon Zokirjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilar o‘rtasida jinoyatchilikning oldini olish masalalari, uning ijtimoiy va psixologik omillari hamda profilaktika yo‘nalishlari yoritiladi. Shuningdek, maktab, oila va jamiyat hamkorligining ahamiyati, amaliyotchi psixolog va pedagoglarning vazifalari tahlil qilinadi.