MAKTAB O’QUVCHILARIGA MOTIVATSIYA BERISHNING PSIXOLOGIK USULLARI HAMDA IJOBIY MOTIVATSIYANI SHAKLLANTIRISH BOSQICHLARI - Saidmuradova Gulchexra Muxamedovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada maktab o‘quvchilariga motivatsiya berishning psixologik usullari, ularning o‘quv faoliyatiga ta’siri hamda motivatsiyani oshirish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning ichki va tashqi motivatsiyasini rivojlantirishda pedagog va psixologning roli tahlil qilinadi.