OILAVIY KONFLIKTLARNING FARZANDLARGA PSIXOLOGIK TA’SIRI - Dilmanova Zuxra Narimanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Oila murakkab ijtimoiy guruh bo‘lib, biologik, ijtimoiy, axloqiy, mafkuraviy va ruhiy munosabatlarning birlashuvi natijasida vujudga keladi. Shu sababdan turmushdagi va oila a’zolari munosabatlaridagi o‘zgarishlar uning moddiy- maishiy, iqtisodiy negizi o‘zgarishiga bevosita bog‘liqdir.