O’QUVCHILARDA KASBIY QIZIQISHLARNING SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Quchqorova Lola Ruziyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: O‘smirlik yoshidagi o’quvchilarni kasbga yo’naltirish bo‘yicha ish olib borishda har bir o’quvchining individual imkoniyatlari hamda o‘zi yashab turgan mintaqadadagi muayyan kasblarga ehtiyojni hisobga olish zarur. Biz faqat o’quvchilar bilangina emas, balki ularning ota-onalari bilan ham muntazam ish olib borishimiz kerak. Chunki oila kasbga yo‘llashning eng ta‘sirchan, shu bilan birga yomon boshqariladigan omilidir.