STRESSNI KELIB CHIQISH SABABLARI VA ZAMONAVIY PSIXOLOGIYA YECHIMLARI - Muhamedova Nargisa (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hoizirgi kundagi asosiy muammolardan biri bo‘lgan insonlarning ruhiy muammolari, stress haqida yoritilgan. Shu bilan birgalikda maqolada umumiy olingan ma’lumotlarga asoslanib bir qancha yechimlari ham keltirib o‘tilgan.