INSON QOBILIYATI VA ISTE’DODI TURLARI VA UNI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Ibrogimova Yulduz Baxodirovna; Otajonova Shohida Jaloladdinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Bolalar qobiliyatini rivojlantirish , o’quvchilarni iste’dodini bilish usullari , har bir yosh davrini o’ziga xos holatlari va bolalar bilan to’g’ri munosabat o’rnatish mudrab yotgan layoqatni yuzaga chiqarish.