O’QUVCHILARDA TEMPERAMENT TIPLARINING NAMOYON BO’LISHI - Sobirova Rayxona Xaqverdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqola o‘quvchilarning xarakterini shakllantirishda oila, maktabgacha ta‘lim muasassalari, kasb-hunar maktablarining roli va ahamiyati haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan.