ELEKTRON JADVAL YARATISH VA BOSHQARISH - Rasulova Feruzaxon Uktambek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Elektron jadvallar zamonaviy axborot texnologiyalarining eng muhim vositalaridan biri bo‘lib, ma’lumotlarni tartibga solish, hisob-kitoblarni avtomatlashtirish va tahlil qilish imkonini beradi. Ushbu maqolada elektron jadval yaratish va boshqarishning nazariy va amaliy jihatlari ko‘rib chiqiladi.