ERKIN VOHIDOV TARJIMALARIDA MILLIY USLUB VA UMUMINSONIY QADRIYATLAR - Ahmadjonova Zuhra Farhod qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Erkin Vohidovning tarjimonlik faoliyati milliy uslub va umuminsoniy qadriyatlar nuqtayi nazaridan tahlil qilinadi. Muallifning tarjimalari orqali o‘zbek tilining badiiy imkoniyatlari, xalqona iboralar va poetik ohanglari hamda tarjima nazariyasidagi milliy ruh va ijodiy yondashuv yoritiladi.