KOMPYUTER OPERATORLARINI TAYYORLASHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Ataxanova Shiyrin Rejepovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada kompyuter operatorlarini tayyorlash jarayonida zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati, samaradorligi va amaliy jihatlari yoritilgan. Ta’lim jarayonida interaktiv metodlar, raqamli vositalar va innovatsion yondashuvlar orqali o‘quvchilarning kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish masalalari tahlil qilingan.