MTTDA TA’LIM VA TARBIYAVIY ISHLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH PRINSIPLARI - Umarova Adolatxon Omanboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida (MTT) ta’lim va tarbiyaviy ishlarni samarali tashkil etish prinsiplari keng yoritilgan. Unda pedagogik jarayonning mazmuni, asosiy tamoyillari, zamonaviy yondashuvlar hamda ta’lim samaradorligini oshirish omillari tahlil etiladi.