MICROSOFT EXCEL DASTURINING BUXGALTERIYA HISOBIDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Avazyozova Iroda (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu akademik maqola zamonaviy buxgalteriya hisobida Microsoft Excel dasturining beqiyos imkoniyatlarini har tomonlama tahlil qiladi. Maqolada Excelning ma’lumotlarni kiritish, tartibga solish va tasdiqlashdan tortib, murakkab moliyaviy hisob-kitoblar, kengaytirilgan hisobotlar, ma’lumotlarni vizuallashtirish va avtomatlashtirishgacha bo‘lgan salohiyati ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, Excelning moliyaviy hisobotlarni tuzish, byudjetlashtirish va prognozlash kabi amaliy qo‘llanilishi hamda buxgalteriya kasbining kelajagi uchun uning doimiy ahamiyati muhokama qilinadi.