INTEGRATSIYALASHGAN TA’LIM MENEJMENTINING SAMARADORLIGINI ANIQLASH BO‘YICHA TAJRIBA-SINOV ISHLARI - Djurayeva Gavhar Nuriddin qizi; Melibayeva R N (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur tezisda integratsiyalashgan ta’lim menejmentining ta’lim jarayonidagi samaradorligini aniqlash masalalari yoritilgan. Tadqiqot jarayonida zamonaviy ta’lim menejmenti yondashuvlari, fanlararo integratsiya asosida boshqaruvni tashkil etish mexanizmlari hamda ularning ta’lim sifati va boshqaruv samaradorligiga ta’siri o‘rganildi. Tajriba-sinov ishlari umumta’lim va oliy ta’lim muassasalari misolida olib borildi. Tadqiqot natijalari integratsiyalashgan yondashuv asosida ta’limni boshqarish pedagogik jarayon samaradorligini oshirishini ko‘rsatdi.