RAQAMLI LEKSIKOGRAFIYA: ELEKTRON LUG‘ATLAR VA LINGVISTIK MA’LUMOTLAR BAZASINI YARATISH TAMOYILLARI - Islomova Feruza Vahhobjon qizi; Xomidova.M (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada an’anaviy leksikografiyaning kompyuter lingvistikasi ta’sirida transformatsiyalashuvi, elektron lug‘atlarning turlari va ularni shakllantirishdagi zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi. Annotation: This article analyzes the transformation of tradi