XIZMAT MADANIYATI KONTEKSTIDA YETAKCHILIK: USLUBLAR, AMALIY MISOLLAR VA XATOLAR - Mirjafarova Aziza Javohirovna; Ismatillayev Bekjon Nizom o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya; Ushbumaqolada xizmat madaniyati va yetakchilik o‘zaro bog‘liqligini, rahbarlik uslublari, qaror qabul qilish mexanizmlari va xodim motivatsiyasiga ta’sirini tahlil qiladi. Milliy va xalqaro tajriba asosida xizmat sifatini oshirish, mijoz qoniqishi va tashkilot barqarorligini ta’minlashdagi samarali yechimlar ko‘rsatildi.