HISSIY ZO’RIQISHLARINI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Xayitova Yayra Xoliyarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muallif hissiy zo’riqish hamda emotsional zo’riqishlarni korreksiyalashning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida so’z yuritadi.