SUN’IY INTELLEKTNING JAMIYAT RIVOJIDAGI O‘RNI - Nizomidinova Bibixojar Sirojidin qizi; Xomidova Malohatxon (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada sun’iy intellekt texnologiyalarining zamonaviy jamiyat rivojidagi o‘rni, uning iqtisodiy, ijtimoiy, madaniy va texnologik jarayonlarga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, sun’iy intellektning istiqbollari, afzalliklari va yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan muammolari ilmiy nuqtai nazardan ko‘rib chiqiladi.