PERSONALNI BOSHQARISH ASOSLARI VA TAMOYILLARI - Tashnazarov Rustam; Tursunova Maftunabonu (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada ta’lim menejmenti doirasida personalni boshqarishning asosiy tushunchalari, vazifalari va tamoyillari yoritilgan. Ta’lim muassasalarida samarali boshqaruvni tashkil etishda inson omilining ahamiyati, pedagogik va psixologik yondashuvlar asosida personal bilan ishlashning usullari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim tizimida rahbarning roli va boshqaruv madaniyati masalalari ko‘rib chiqilgan.