SHAXSDA O‘ZIGA BO‘LGAN ISHONCHNI MUSTAHKAMLOVCHI PSIXOTEXNIKALAR - Rahimova Gulxayo Alisherovna; Tursunova Maftunabonu Baxtiyorjon qizi TAFU pedagogika va psixologiya (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada shaxsda o‘ziga bo‘lgan ishonchni shakllantirish va mustahkamlashda psixotexnikalarning ahamiyati yoritilgan. O‘ziga ishonchning shaxs rivojidagi o‘rni, uning yetishmasligi natijasida yuzaga keladigan muammolar tahlil qilingan. Shuningdek, o‘ziga bo‘lgan ishonchni oshirishga xizmat qiluvchi samarali psixotexnikalar va ularni amaliyotda qo‘llash yo‘llari ko‘rsatib berilgan.