O‘QITUVCHILAR VA O‘QUVCHILAR O‘RTASIDAGI MUAMMOLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Shoimqulova Muhayyo Shuhratovna; Sulaymonova Lobar Fayzullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi muammolar sabablari, ularni aniqlash va psixologik usullar orqali bartaraf etishning samarali yo‘llari yoritilgan.