OʻSMIRLARDA PSIXOLOGIK HIMOYA MEXANIZMLARINING RIVOJLANISH USULLARI - Qahhorova Nargiza Abdumoʻminovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘smirlik davrida psixologik himoya mexanizmlarining shakllanishi, ularning ahamiyati hamda o‘smirlarning ruhiy barqarorligini mustahkamlash yo‘llari yoritilgan.