PEDAGOGLAR ORASIDA STRESSNI BARTARAF ETISH - Idrisov Farrux Muqimovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagoglar orasida stressning yuzaga kelish sabablari, uning kasbiy faoliyatga ta’siri hamda stressni kamaytirish va bartaraf etishning samarali psixologik usullari yoritilgan.