PEDAGOGIK JAMOADA MUNOSABATLAR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Raxmonova Sojida Dilmurod qizi; Sattorova Mashhura Muhiddinovna; Izzatova Malohat (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogik jamoada ijobiy munosabatlarni shakllantirishning psixologik vazifalari, pedagoglar o‘rtasidagi hamkorlik va muloqotning ahamiyati yoritilgan.