ALOHIDA EHTIYOJGA MUHTOJ BOʻLGAN NOGIRON BOLALARGA NISBATAN ZOʻRAVONLIK HOLATLARINI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Razzoqova Dilovar Boymaxmatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada alohida ehtiyojga muhtoj bo‘lgan bolalarga nisbatan zo‘ravonlik holatlarining sabablari, ularning psixologik oqibatlari hamda bu muammolarni oldini olish va bartaraf etishning samarali yondashuvlari yoritilgan.