KEKSALIK DAVRIDAGI PSIXOLOGIK XUSUSIYATLAR. - Ramazonova D.T (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Keksa yoshdagi insonlar psixologiyasiga oid sharq va g`arb olimlarining nazariyalarni o`rganish. Keksa yoshdagi insonlarning bilish jarayonlari va o`tkazilgan tadqiqotlar. Ularda emotsional o`zgarishlar.