UMUMTAʼLIM MAKTABLARIDA O’QUVCHILAR RUHIY HOLATI HAMDA PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI ANIQLASHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING OʻRNI - Najmiddinova Gulsanam Kuchkarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida o‘quvchilarning ruhiy holati va psixologik xususiyatlarini aniqlash jarayoni, bu borada maktab amaliyotchi psixologining o‘rni, vazifalari hamda qo‘llaniladigan metodlar yoritilgan.