OILAVIY MUNOSABATLAR HAMDA OILADAGI AJRALISHLARNING BOLALAR TARBIYASIGA PSIXOLOGIK TAʼSIRI - Samatova Kumush Iskandar qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilaviy munosabatlarning bolalar tarbiyasidagi o‘rni, oiladagi ajralishlarning bola ruhiyati va xulq-atvoriga ta’siri hamda bunday vaziyatlarda psixologik yondashuvning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, sog‘lom oila muhitini shakllantirish va ajralish oqibatlarini kamaytirish yo‘llari tahlil qilingan.