DAVLAT TILIDA ISH YURITISHDA IMLO ME’YORLARI VA PUNKTUATSIYA: MATN MAZMUNINI HUQUQIY HIMOYA QILISH OMILI - Fayziyeva Laylo Muzaffar qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola davlat tilida ish yuritishda imlo va punktuatsiya me’yorlarining huquqiy himoyaga ta’siri masalasini o‘rganadi. Matn mazmunining aniqligi, to‘g‘ri yozilishi va punktuatsiya belgilari rasmiy hujjatlarning qonuniy kuchini ta’minlash, chalkashliklarning oldini olish va huquqiy himoyani mustahkamlashda muhim ahamiyatga ega ekanligi ko‘rsatildi.