MAKTABDA YOSH PEDAGOGLARNING KASBIY MOSLASHISH JARAYONINING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Toxirov Olimjon Qurbonovich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada maktabda faoliyat boshlagan yosh pedagoglarning kasbiy moslashish jarayoni, bu jarayonda yuzaga keladigan psixologik qiyinchiliklar hamda ularni bartaraf etishning samarali yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, yosh o‘qituvchilarning kasbiy rivojlanishida maktab jamoasi va psixologning o‘rni tahlil qilingan.