ZAMONAVIY YONDASHUVLAR ASOSIDA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TAʼLIM SIFATINI NAZORAT QILISH VA BOSHQARISHDA DIREKTOR O‘RINBOSARINING ROLI - Narzullayeva Sevara Asadullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida mashg‘ulotlar jarayonida ta’lim sifatini nazorat qilish va tashkil etishning zamonaviy usullari yoritilgan. Shuningdek, direktor o‘rinbosarining ta’lim-tarbiya jarayonini monitoring qilish, pedagogik faoliyatni tahlil qilish hamda ta’lim sifatini oshirishdagi boshqaruv faoliyati haqida fikr yuritilgan.