MANAVIYAT TUSHUNCHASINING FALSAFIY MOHIYATI - Samatov X.U; Abdullayev Muhammadjon Murodillo o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotation: Manaviyat tushunchasi insoniyat tarixida muhim o’rin tutadi. Ushbu maqolada manaviyatning falsafiy mohiyati, uning ijtimoiy, madaniy va axloqiy jihatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, manaviyatning zamonaviy hayotdagi o’rni va ahamiyati ko’rib chiqiladi.