TALABALARNI RUS TILIDAN TA’LIM BERISH MOTIVATSIYASINI OSHIRISH USULLARI - А.У.Юлдашев (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Maqolada o‘yin texnologiyalari faoliyat sifatida ko‘rib chiqilmoqda, ulardan foydalanish tilni o‘rganish uchun motivatsiyani oshirishga xizmat qiladi.