SUV SIFATINI NAZORAT QILISHNING AVTOMATIK BOSHQARUV TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Yuldasheva Roza (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada suv sifatini nazorat qilishning avtomatik boshqaruv tizimini takomillashtirish yo‘llari tahlil qilingan. Maqolada tizimning texnik tuzilmasi, ishlash prinsipi, O‘zbekistonda suv sifati monitoringi holati, statistik ma’lumotlar hamda amaliy yechimlar haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, IoT texnologiyalaridan foydalangan holda real vaqtda suv sifatini nazorat qilishning afzalliklari yoritilgan.