TADBIRKORLIK VA UNING QURILISH TARMOG‘IGA TA’SIRI - Abdullayev Axror Jaxbarovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada qurilish sanoatida tadbirkorlik faoliyatining iqtisodiy mohiyati, uning o‘ziga xos xususiyatlari va sohaviy rivojlanishdagi roli ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Tadbirkorlikning investitsiyalarni real aktivlarga aylantirish, iqtisodiy resurslarni muvofiqlashtirish, innovatsiyalarni joriy etish va risklarni boshqarish kabi funksiyalari ochib berilgan.