EPITELIY TO‘QIMASI MAVZUSINI O‘QITISHDA VIRTUAL EKSPERIMENTLARDAN FOYDALANISH METODIKASI - A.M.Negmatova; B.B.Akbarova; F.M.Topilova (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Zamonaviy ta’lim tizimida tabiiy fanlarni o‘qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ayniqsa biologiya fanini o‘qitishda murakkab biologik tuzilmalarni tushuntirishda ko‘rgazmali va interaktiv metodlarning o‘rni katta. Mazkur maqolada epiteliy to‘qimasi mavzusini o‘qitishda virtual eksperimentlardan foydalanishning metodik asoslari va pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi.