PROBATSIYA XIZMATI TOMONIDAN IJRO ETILADIGAN JINOIY JAZOLARNING SAMARADORLIGI VA PROBATSIYA XIZMATIDAGI BOSHLIQLAR HAMDA ULARHA NAZARIY YECHIMLAR - SAMANDAR O’RINBOYEV (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada probatsiya tizimi va uning faoliyati, probatsiya xizmatining tshkiliy-shtat masalalari,sud tomonidan qo’llanilgan jinoiy jazolar ijrosi samaradorligi ayrim bo’shliqlarga nazariy jixatdan yechimlar ham keltirilgan.