INGLIZ TILI FANINING KREATIV TOMONLARI - Azimova Shoxidaxon Muzaffarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada ingliz tili fanining kreativ jihatlari, uni o‘qitishda zamonaviy va qiziqarli usullardan foydalanish yo‘llari yoritilgan. Maqolada rolli o‘yinlar, hikoya tuzish, qo‘shiqlar, o‘yinlar, kreativ yozish va multimedia vositalaridan foydalanish orqali o‘quvchilarning til o‘rganishga bo‘lgan qiziqishini oshirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, kreativ yondashuv o‘quvchilarning mustaqil fikrlashi, muloqot ko‘nikmalari va ijodkorligini rivojlantirishda muhim omil ekanligi ta’kidlanadi.