TA’LIM MUASSASALARIDA PSIXOLOGIK XIZMAT KO’RSATISH VA UNING AHAMIYATI - Jamolova Muqaddas G’iyosiddinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya : Ushbu maqola orqali muallif maktabdagi psixologlarning ish faoliyati, ularnbing rejadagi mashg’ulotlari va maktab hayotidagi amaliyotchi psixologlarning o’rni xaqida batafsil yoritib o’tadi. Ta’lim tizimidagi psixologik xizmat tizimining ilmiy va amaliy vazifalari turli mamlakatlarda turlicha joriy etilmoqda. Bizning umumiy o‘rta ta’lim maktablarimizda psixologik xizmat tizimi o’ziga xos usulda joriy etildi va dastlabki olib borilayotgan eksperimental tadqiqotlar haqaida yoritilgan.