BARKAMOL SHAXSNI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGIK MEZONLAR - Sultonova Shoxistaxon Baxromjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mavzuga oid muhim ma’lumot fikr va mulohazalar keltirilgan.