STRESS VA DEPRESSIYANI KELTIRIB CHIQARUVCHI OMILLAR VA ULARNING PROFILAKTIKASI - Axmedova Mohichexra O'ktamovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada stress haqidagi ma’lumotlar mavjud. Jumladan stressing alomatlari, sabab va oqibatlari, stressning turlari haqidagi ilmiy ma’lumotlar berib o’tilgan. Har qanday kitobxon uchun mo’ljallangan bo’lib, sodda va tushunarli tilda berilgan.